arrowarrow-rightcertified-biocheckclipboardgoogle-plusGroupShapePage 1selectyoutube

Bio Bakkerij De Trog

Rozendaalstraat 65
8900 Ieper
Tel. 057 48 54 19
Fax. 057 38 80 54

info@detrog.be
BTW: 0459 219 972

Je kan ons van maandag tot vrijdag telefonisch bereiken van 7u tot 17u en op zaterdag van 7u tot 12u. Daarna komt u terecht op ons antwoordapparaat, spreek gerust een boodschap in.

Veelgestelde vragen

Wat zit er in onze broden?

Bekijk snel onze assortiment pagina, daar vindt u een gedetailleerd overzicht op productniveau!

Allergie? Welk brood kan ik wel eten?

Bekijk snel onze assortiment pagina, daar vindt u een gedetailleerd overzicht op productniveau!

Hoe ziet ons brood eruit?

Bekijk snel onze assortiment pagina, daar vindt u een gedetailleerd overzicht op productniveau!

Waar kan ik brood van Bio Bakkerij De Trog aankopen?

Bekijk onze referentiepagina, daar vindt u uw dichtstbijzijnd verkooppunt!

U wenst onze broden te verdelen?

Contacteer dan info@detrog.be of koen@detrog.be!

Map? VRAC? IQF?

Map is verpakt Dit bewaart +/- 21 dagen bij levering. VRAC is bulk (los in de doos); dit bewaart +/- 4 dagen bij levering. Vrac is om onmiddellijk te gebruiken of om zelf in te vriezen. IQF is diepvries

Facturatie beleid?

• grondstoffen/bake off / IQF: 1x week • dagvers: 1x per maand indien u tot 2x per week besteld. (dit kan ook wijzigen in overleg met de klant) • 1x per week indien u wekelijks besteld. • Manco’s worden 1x per maand op het einde gecrediteerd op 1 creditnota

Transport beleid?

• IQF = diepvriestransport. Verschilt afhankelijk van bestemming, prijs, .. • Bake off: afhankelijk van het leveradres en losuur kan dit mee op de broodronde, zo niet met Cardon, Herve, Kivits • Dagvers wordt altijd op de broodronde geleverd met Collitax. Er zijn dagelijks verschillende rondes. Ze leveren er tussen 3u en 9u ‘s morgens, in overleg met de klant. Afhankelijk van het leveruur hebben wij een toegangscode of sleutel.

Minimum afname?

• IQF: per pallet (mag mix zijn) • Dagvers:  Regio West- en Oost-Vlaanderen: 75 EUR  De rest van België: 125 EUR • Bake off: 125 EUR

Contacteer ons