Blog

HEERLIJK GENIETEN VAN TYPISCHE BELGISCHE KOFFIEKOEKEN, VIENNOISERIE EN TAARTJES

05/04

Blog

Het dagvers assortiment viennoiserie en taartjes is beschikbaar voor natuurvoedingswinkels en speciaalzaken. Deze worden gemaakt op ambachtelijke wijze volgens authentieke recepten. Het assortiment gaat van brioches ( met chocodrops of rozijnen ) over ontbijtkoeken tot taartjes en muffins.

Smul er van bij het ontbijt, maar evengoed bij de brunch of als après-midi. Voor deze creatie gebruiken we enkel pure kwalitatieve biologische grondstoffen zoals roomboter, rietsuiker, volle melkpoeder, eieren, chocolade, vruchten, …Onze ontbijtkoeken worden gemaakt met desem want ze uniek maakt.

Authentieke ontbijtkoeken: het deeg wordt meermaals getoereerd met roomboter zo krijg je een mooie bladering in het eindproduct. De koeken worden bij ons nog altijd met de hand opgemaakt. Puur ambacht!

Vanzelfsprekend denken we ook aan het dierenwelzijn. De bio- logische eieren komen van kippen diede nodige ruimte krijgen om zich goed te voelen. De bio roomboter gemaakt van biologische melkvan koeien die de tijd krijgen om vrij buiten te lopen.

Gebakken in onze 100% biologische en CO2-neutrale Belgische bakkerij.

HEERLIJK GENIETEN VAN TYPISCHE BELGISCHE KOFFIEKOEKEN, VIENNOISERIE EN TAARTJES