Recepten

KAASFICELLE MET NDUJA & ANANAS RELISH

Een leuke summersnack

 

 

 

INGREDIËNTEN

 

Recept voor 4-6 personen

6 kaasficelles De Trog

150g pikante Nduja (Delhaize)

Ananas Relish

200g gegrilde ananas SNS

1/2 Rode ajuin

100g gepekelde Augurk zoet zuur

2el Rode wijn azijn

2el Goeie olijfolie

Peper en zout

Garnituur & afwerking:

Bieslook fijn gesnipperd

Allergenen:

Sulfiet, gluten, lactose

 

Bereidingswijze

 

1. Kaasficelle met Nduja

Snijd de kaasficelle broodjes door in de midden zonder deze te

breken, doe de Nduja in een kleine spuitzak en vul de

ingesneden broodjes met Nduja. Afbakken gedurende 4 tot 6

minuten in een voorverwarmde oven op 180°C. Door de Nduja

mee te bakken zal de smaak ervan in het broodje trekken en

volledig tot zijn recht komen.

2. Ananas relish

Giet de ananas af van de olie en hak deze fijne tot een tartaar

van ananas. Versnipper 1/2 rode ajuin fijn en voeg dit toe en

doe hetzelfde met de augurk en snij deze in heel fijne blokjes.

Meng alles samen en kruid af met rode wijn azijn, olijfolie,

peper en zout.

3. Afwerking:

Dresseer de ananas relish in de midden van het broodje.

Bestrooi met fijngesneden bieslook en serveer het broodje

halfwarm of lauw. Serveer als summer snack of als sharing

broodjes.

 

Wat is Nduja?

Nduja is een gedroogde smeerbare pikante worst uit Calabrië

in Italië. Wordt gebruikt als vulling voor pasta, of in sausen of

ook als een trendy pizza topping. In dit receptje maak je dus

een mini soort eigen gemaakte pizzabaguette.

KAASFICELLE MET NDUJA & ANANAS RELISH