Recepten

PISTOLA MORTADELLA E PISTACCHIO

Een trendy Italiaans klassiek recept!

 

 

 

PISTOLA MORTADELLA E PISTACCHIO

 

INGREDIËNTEN

 

Recept voor 4-6 personen

4-6 x witte pistolet desem De Trog

(look, oregano, peper & zout mix)

100g Crema de pistacchio

300g Straciatella

60g gehakte pistache noten (gezouten)

Handvol Rucola

6 plakjes Mortadella fijngesneden

Optioneel:

Blaadjes basilicum

Olijfoilie

Allergenen:

Noten, Lactose, Gluten

 

Bereidingswijze:

 

1. Pistolet afbakken

De broodjes afbakken in een voorverwarmde oven van

180°C gedurende 4-5 minuten.

2. Afwerken

Snij de broodjes half in 2 en bestrijk met een rijkelijk

laagje pistache crème en optioneel wat olijfolie,

leg daarop een toefje rucola blaadjes met wat basilicum.

Vouw de plakjes Mortadella op en duw dit in een soort

waaiervorm in het broodje.

3. Serveren

Dresser rijkelijk met verse straciatella & bestrooi met

gehakte gezoute pistache noten.

Trendy Italiaans klassiek receptje!

PISTOLA MORTADELLA E PISTACCHIO