Recepten
PISTOLA MORTADELLA E PISTACCHIO
Een trendy Italiaans klassiek recept!
PISTOLA MORTADELLA E PISTACCHIO
INGREDIËNTEN
Recept voor 4-6 personen
4-6 x witte pistolet desem De Trog
(look, oregano, peper & zout mix)
100g Crema de pistacchio
300g Straciatella
60g gehakte pistache noten (gezouten)
Handvol Rucola
6 plakjes Mortadella fijngesneden
Optioneel:
Blaadjes basilicum
Olijfoilie
Allergenen:
Noten, Lactose, Gluten
Bereidingswijze:
1. Pistolet afbakken
De broodjes afbakken in een voorverwarmde oven van
180°C gedurende 4-5 minuten.
2. Afwerken
Snij de broodjes half in 2 en bestrijk met een rijkelijk
laagje pistache crème en optioneel wat olijfolie,
leg daarop een toefje rucola blaadjes met wat basilicum.
Vouw de plakjes Mortadella op en duw dit in een soort
waaiervorm in het broodje.
3. Serveren
Dresser rijkelijk met verse straciatella & bestrooi met
gehakte gezoute pistache noten.
Trendy Italiaans klassiek receptje!
